Prima leapsa "daruita"

Primii prima leapsa… de la nimeni altul decat… singurul… unicul… inegalabilul…militian cu fumuri de emo in perioadele mai proaste ale lunii:)): . Tema pentru acasa: tari, orase, locuri frumoase vizitate. Ii spusei ca eu nu fusei decat intr-un loc in afara tarii si cum graba strica treaba , nu apucai sa vaz prea multe. In schimb, eu m-as referi in special la al nostru judet, care are atatea de spus si de oferit. Atatea frumuseti asteapta sa fie descoperite. Pana acum, pe unde am fost numa’ pe fuga. Timisoara, Cluj, Deva, Sibiu, Brasov… locuri de o frumsete inegalabila. Cu Vrancea a noastra am reusit sa ma imprietenesc in adevaratul sens al cuvantului anul trecut, cand, normal, in interes de serviciu, am “gustat” cate putin din fiecare comuna. Avantaje: it’s for free, relaxare totala, detasare, vis. Iata ce spun:

Andreiasu:

Pentru ca am o problema cu serviciul de incarcare a pozelor o sa le pun in postari separate.

Acum sa imi continui leapsa pana nu se supara capca.

Carti..oho. aici ar trebui sa fac o lista lunga , lunga. Cap de lista sta, insa, clar Brida- Paulo Coelho. De ce ? Pentru ca, pe scurt, Brida reprezinta omul dornic sa se aventureze in necunoscut, omul care calca pe orice principii morale pentru a-si atinge scopul. Ambitie, teama, dorinta, pasiune, sete de necunoscut. Sunt doar cateva dintre trairile ce le determina aceasta carte.  Pe locul 2:    Tess D Urberville- Thomas Hardy. De ce ? Fiica de taran cu “presupuse” radacini de vita nobila. Lupta acerba intre ratiune si inima. Locul 3: Cu dragostea la control- Katie FForde. Povestea unei femei iesita de sub aripa protectoare a sotului. Si a inca unei femei. Buna de citit la drum lung. Umor, Dragoste, Independenta, Libertate, Nebunie de adolescente intarziate …. Ma opresc aici ..

Filme multe, multe. In topul topurilor :)) Twilight- primele 3 parti. Comedii: Grown ups, The long week-end, The longest yard. Actiune: Hancock,  Hellboy. Animatii: Norton hears a Who, Ratatouille etc . 

Cand aveti chef de un film bun, sa ma intrebati ;))

4 comments

  1. uite, bre, vazusi ca n-a fost greu ?!sper ca macar tu sa nu ma-njuri pentru leapsa aia, de-o dadui eu !fata, faci niste poze superbe…chiar te pricepi! sa ma-nveti si pe mine !

    Like

  2. @capca1: inceputul fu greu 😉 ca eu am umblat pe coclauri , nu prin tari straine. Pozele sunt superbe si gratie aparatului care, de altfel, nu-mi apartinea. Eu am un Panasonic destul de modest.

    Like

  3. oricum, sa tii minte ca io am fost primul de te-am descoperit, adica am fost primul din cei care am anuntat ca sunt interesat de blogul tau!asa ca, atunci cand o sa ajungi celebra, deci in cel mai scurt timp, io o sa fiu managerul tau…adica o sa-ti iau din bani , hi,hi,hi!!!

    Like

Leave a comment