"Madame Popescu, te iei bre in casatorie ? "

“O femeie din Taiwan sfideaza traditia si se casatoreste cu ea insasi”.

Stire data de mai toate posturile de televiziune zilele trecute. Cum Dumnezeu sa te casatoresti cu tine insuti/insati… ?!?! Madame Popescu te iei in casatorie ? Da ! Madame Popescu te iei in casatorie ? Da ! Da ! Pare un banc cu balbaiti… Si cu toate astea, pe de o parte e de inteles femeia in cauza si nu trebuie neaparat acuzata de narcisism, gandindu-ma numai la avantajele actului pe care l-a facut. Pai in primul rand , total freeeeeeedom ! sunt termenii care definesc casatoria cu tine insuti. Asta numa’ daca nu detii o constiinta mai “cicalitoare” decat un eventual partener. Apoi cu cine sa te certi ?! Tu cu tine :)) . Cum o fi sa fii :)) gelos pe tine ? :)) Cum o fi sa iesi cu tine la o cina romantica ? Marele dezavantaj e totusi ca intr-un timp scurt ajungi sa te plictisesti de tine… si culmea e ca nu poti divorta de tine … nici nu mama incompatibilitatii si a nepotrivirilor de caracter.

Voi v-ati lua pe voi insiva in casatorie ? :)) Ia sa vaz eu acus topul narcisistilor :))

Advertisements

3 thoughts on “"Madame Popescu, te iei bre in casatorie ? "

  1. cine bre, io sa-l iau in constitorie pe alter-egoul mieu :))'toamne fireste, poi suntem intr-o relatie platonica… in plus, nu-i destul ca suntem in concubinaj de cand ne-am nascut 😛

    Like

  2. Incredibil! :)))) Nu auzisem de treaba asta, dar mi se pare o treaba fantastica! Cu cine sa fii mai compatibil daca nu cu tine insuti? :))))) Gata, am decis: nu ma mai marit cu Miresu'. Am decis sa ma cer in casatorie. Dar mai intai trebuie sa pregatesc scena, cu lumanarele si o sticla de sampanie, sa gasesc inelu' care sa-mi fie pe plac, ca sa fiu sigura ca ma accept de sotie. Si daca ma refuz? O sa ma curtez pana n-o sa mai ramana urma de dubiu si atunci clar ma marit cu mine. :)))) Oricum daca nu-mi convine, o sa divortez… Incredibil! :)))

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s