Miroase a sarbatori…

Seara … imi miroase a sarbatori… Pomii dezbracati… oameni grabiti… o liniste cu parfum de iarna… lumini multe… vitrine ce se pregatesc parca de sarbatoare…lipseste doar dansul fulgilor de nea… acasa…caldura… portocale… aceeasi liniste ce te indeamna sa citesti povestile pe care odata le ascultai de la cei mari… atmosfera numa’ buna de urmarit filme bune cu sarbatorile de iarna, povesti de familie … Vin sarbatorile ! Vin sarbatorile ! ;))

Filme :


1. Home alone – toate seriile; pt mine, urmarirea acestui film in perioada sarbatorilor a devenit deja o traditie si pot spune ca ma distreaza de fiecare data in aceeasi masura.

2. A Christmas Story (1983)


3. Jack Frost (1998)


4. Deck the Halls


5. The year without a Santa Claus

6. Stealing Christmas


7. Christmas Vacation (1 si 2)


8. Mrs. Santa Claus


9. Christmas with the Kranks

10. Surviving Christmas


si mai sunt asa de multe….

Advertisements

6 thoughts on “Miroase a sarbatori…

  1. De obicei nu-mi plac sarbatorile de iarna pentru ca ma deprima si nu reusesc sa ma bucur pe deplin de ele, asa cum ar trebui de fapt. Iarna asta, insa, va fi speciala din multe puncte de vedere si aproape ca-s pregatita sa ma avant cu capul inainte in bucuria sarbatorilor. :DHome Alone e traditie si pentru mine! Fratele meu stie deja replicile pe de rost. :))

    Like

  2. fata, pe cuvant de te mint…de cand is io marisor… de-am avut voie sa am relatii de cofetarie cu fetele, mi-a placut ceata!ceata aia, groasa, in care te poti plimba cu o fata, s-o tii de mana, simtind-o infrigurata…ceata aia groasa, ca-n filmele de groaza…ma rog, poate-am io pitici pe creiere…sarbatorile de iarna sunt cele mai dorite si cele mai frumoase sarbatori de le-a dat Dumnezeu…e si normal, s-a nascut Isus…

    Like

  3. Home alone e genial. Il ador. De fapt le ador, ca nu e unul singur :X Nu uita de How the Grinch stole Christmas si seria Look who`s talking now 8-> Goood, how i love Christmas 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s