Campanie putin "infectorala"… (licenta mai mult sau mai putin "poetica" :)) )

Pe un site de ştiri: „Raluca Turcan spune că o campanie electorală de 90 de zile este prea mult.
Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan nu este de acord cu propunerea AEP ca o campanie electorală să dureze 90 de zile“…

pam pam

Părerea mea îi următoarea (utopia rullllllllllllllllllzzzz, da’ îmi dau şi io cu opinionul numa’ să par interesantă)….
un politician adevărat ar trebui să fie tot timpul în campanie, campanie care ar trebui să cuprindă materializarea promisiunilor pe care ni le toarnă pe gât aceşti stimabili. Aşa am trăi într-o ţară minunată, frumoasă, prosperă (acush să văz ce zice Alibus… asta n-o fi fantezie ?!)

Acum să revenim la afirmaţia doamnei Raluca Turcan, deci ! cu picioarele pe pământ: o campanie electorală de 90 de zile e prea mult… la ce ne-ar folosi nouă de ar fi mai scurtă sau mai lungă ??? oricum se toacă bani mulţi (bani care ar putea lua drumul unor adăposturi pentru oamenii străzii, căminelor pentru copii, orfelinatelor), se aruncă în noroi destui oameni şi aruncă, la rândul lor, cu mult rahat… turcesc :)). Partea bună e că dacă sunt mai multe zile de campanie, în mod cert nu vom mai primi numa’ o găleată şi doi picşi, ci poate două găleţi şi mai multe instrumente de scris (numa’ stilouri nu… poate doar cu rezervă, că deh, mai vine un MARE de la CENTRU de 1 decembrie… 24 ianuarie…). O campanie mai lungă ???? Upiiiii. Nu vor mai expira ajutoarele comunitare in depozite. Îs bune şi astea ca materiale …. promoţionale (zahăr, făină, ulei, biscuiţi. Excelente daruri pe foamete şi nu numai…)… Păcat că… pe unora chiar le dictează votul aceste „produse electorale“…

Acush sincer ? Cui îi pasă de formalitatea asta ? Oare nu se porcăiesc şi se înjură mai tot timpul anului ? Oare nu asistăm în fiecare zi la un circ avându-i protagonişti pe reprezentanţii clasei ce ne dictează soarta ?! Oare ?!
Nda, e drept că ar avea frâu liber 90 de zile la „înşelăciuni“, „amăgiri“ şi crearea de speranţe cu girul forurilor superioare…          

Advertisements

2 thoughts on “Campanie putin "infectorala"… (licenta mai mult sau mai putin "poetica" :)) )

  1. fata, mie-mi pare tare rau cand vaz ca-ti chinui "celuli niervoase" discutand despre politica ! da-i, Doamne iarta-ma, de lachiosi! scrie de ceva mai vesel, ca doar te pricepi! si, nu uita, io-s managerul tau, asa mi-ai promis ! ca acuma te pun sa semnezi contractu'!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s