Gata ! Îmi trimit mâţele la produs !

Mi-a ajuns cuţitu’ la os ! Sărăcie lucie văz peste tot! În plus … ‘mnezeii mamelor lor de mâţe. 3 am şi constat că le dau degeaba mâncare. A şoareci nu le miroase botu’, blana nu-mi foloşeşte, ouă nu-mi fac … pagubă da !
Citiţi şi voi: „Un cartier din San Mateo,California, a fost prădat zilnic de hoţi, timp de trei ani, iar poliţia nu a reuşit să dea de urma lor. Până acum, când s-a descoperit că vinovatul este de fapt o pisică, relatează realitatea.net. Dusty, o pisică birmanezăa furat din casele oamenilor în fiecare noapte, timp de trei ani, peste 600 de lucruri, incluzând prosoape, mănuşi, pantofi, şosete şi jucării de pluş. Recordul ei a fost de 11 lucruri furate într-o singură noapte. Pisica a făcut o pasiune pentru costumele de baie, mai ales pentru cele puse la uscat pe sârmă. Vecinii îl cunosc foarte bine pe motan şi au ajuns să îşi ţină toate lucrurile închise bine în casă, de teama “pisicii cleptomane”, cum a fost poreclită. Oamenii au aflat de vinovăţia lui Dusty după ce emisiunea “Must Love Cats”, de la Animal Planet, a instalat o cameră de filmat în faţa casei sale şi a înregistrat jafurile pisicii timp de mai multe nopţi. Vecinii săi nu vor depune plângere la poliţie şi spun că atunci când le lipsesc lucruri, se duc pur şi simplu acasă la Dusty“.

Deci de săptămâna viitoare (zilele astea sunt prinsă cu altele) … mă pun pe antrenat mâţe: abdomene, flotări =)), meniu fără cărniţă, doar morcovi fierţi în DELIKAT, poate şi un strop de ulei de peşte 😀 … apoi le pun un ciorap rupt pe cap, un şut în fund şi … prin vecini 😀 … nu ştiu încă dacă la ai mei că şi ăştia-s cam săraci …Văd eu … da’ mi-e că mâţele mele … ca şi stăpânii or să rămână ca Vasile din caricatura de mai jos … sărace, da’ cinstite … 
Oricum n-aş suporta să-mi văd mâţele … după gratii … 
Advertisements

3 thoughts on “Gata ! Îmi trimit mâţele la produs !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s