Japonezii au nevoie de sprijinul OAMENILOR !!! TU CE EŞTI ?

Japonezii trec prin clipe cumplite. Mulţi şi-au pierdut familiile, şi-au pierdut casele, şi-au pierdut agoniseala de o viaţă. Noi nici măcar nu ne putem imagina viaţa în România după un asemenea eveniment groaznic prin care au trecut semenii noştri. 
Haideţi să fim oameni… să arătăm că suntem oameni… şi să dăm din puţinul nostru celor care au nevoie de noi. Nu le putem alina sufletele, nu le putem şterge amintirile neplăcute, nu le putem însenina inimile, dar putem să le dăm un strop de speranţă. 
Sandrina sau Laddy Allia a noastră (un om cu un suflet deosebit, de altfel)  a demarat o campanie prin care cei care doresc pot dona absolut orice pentru sinistraţii japonezi. Noi în fiecare an ne lăudăm că dăm mână cu mână toţi cei cu inima română pentru fapte istorice. De această dată, haideţi să dăm mână cu mână să ajutăm japonezii să găsească puterea de a-şi scrie în continuare istoria. 
Aici http://ladyallia.blogspot.com/# găsiţi absolut toate informaţiile necesare în cazul în care doriţi să fiţi alături de cei aflaţi într-un mare impas.
Advertisements

2 thoughts on “Japonezii au nevoie de sprijinul OAMENILOR !!! TU CE EŞTI ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s