Jurnal ?! No, thank you…

N-am suportat niciodată ideea de a avea un jurnal. Adică l-am privit întotdeauna ca pe un duşman al propriei intimităţi. Recunosc că, în timp, de fiecare dată când mi se întâmpla ceva drăguţ, extraordinar eram pornită să-mi fac un jurnal … să notez acolo fiecare amănunt al întâmplării respective, să o pot „savura“ din plin peste ani, să mă pot bucura de fiecare nimic ce m-a marcat preţ de o zi, o lună sau pentru o viaţă … Întotdeauna însă, intenţia se pierdea pe drum. Scriam două- trei rânduri, dar parcă întâmplarea îşi pierdea din farmec … Nu mi se mai părea demnă de a sta într-un jurnal. Au fost numeroase evenimente şi tot atâtea tentative de jurnal. 

Da’ acum parcă … nici nu mă mai încearcă gându’ de a-mi face un jurnal. Cine ştie ce vedetă oi fi şi io peste câţiva ani =))… şi-oi muri ca proasta într-o noapte… şi-mi iau ăştia la scărmănat jurnalu’ şi n-oi fi în stare să-mi găsesc liniştea aia veşnică la care are pretenţii orice om mai mult sau mai puţin întreg la minte =))

P.S. între noi fie vorba … şi blogu’ aista are un uşor parfum de jurnal … noroc că neuronu’ meu (acelaşi de se izbea de scoarţa cerebrală zilele trecute) nu mă lasă să scriu acilişa tot ci-mi vini …      

8 comments

  1. he,he,he…te mistuie, bre, dileme existentiale…"ce las in urma mea,dupa ce n-oi mai fi"…fata, esti enervant de tanara, pana sa "n-oi mai fi", ca sa-ti tulbere astia somnu', ha-hat, mai ai, bre, mai ai !cat despre singuratatea neuronului, uitat-ai, io-s politist ?! si, in craniul meu nu-i ni'ca… numa' o sfoara…de-mi tine urechile!!! :))

    Like

  2. @capca1: brie … eu nu las nic' in urma. Dupa mine , furtuna :)))si ce te mira , bre, varsta mea … o fi greu de murit asa , degeaba… peste noapte? la 20 si cativa ani ?!

    Like

  3. Faza e că eu am văzut blogul de la început ca pe un jurnal, aşa am scris şi în "Despre mine" ! Totuşi fiind expus spre citire tuturor am evitat să postez chestii prea personale şi culmea e că atunci când postez ceva despre familie, respectiv fotografii cu fetiţa mea Daria, mi se atrage atenţia că sunt lăudăros ! Fraţilor e blogul meu, jurnalul meu şi vă mulţumesc pentru vizită, dar măcar aici îngăduiţi-mi să mă exprim ! Cele bune !

    Like

  4. @omulvaly: nici eu nu scriu de chestii prea personale, da' nici nu il consider jurnal :D. E asa … o alta cale de socializare si sa vaza lumea cat mi-s de creaţă sub ţeastă :))

    Like

  5. @Andera Y: eu din trecut am carat numa' poezii, oracole, caietele si cartile de la scoala, lucrarile de control, jucarii, diplome si hartii pe care am notate diferite prostioare ;)) Cred ca asta e de fapt toata averea mea 😀

    Like

Leave a comment