Arată-i lui Moș Crăciun drumul spre copiii de la Centrul Prâslea și Harap Alb !

Simțiți magia sărbătorilor alergându-vă în suflete ? Simțiți fiorii dulci ai așteptării Moșului ?
E cea mai frumoasă perioadă a anului … Timpul în care minunile își fac loc în viețile noastre, în care ne simțim iubiți, alintați de Dumnezeu … dar … nu toți suntem atât de răsfățați. Sunt sute de case în care Crăciunul nu-și va face simțită prezența, zeci de copii care în zadar îl vor aștepta ghemuiți la ferestre pe El, Moș Crăciun, zeci de suflete triste, mult prea împovărate de amarul vieții … Și tu, tu, suflete de copil, spune-mi, cât de tare-ți arde dorul de Moș ? Știu. Știu, dragi cititori, că veți zbiera la fel ca mine atunci când lângă brăduț vă veți găsi cadoul mult dorit sau, pur și simplu, un semn de la Moș. Dar pentru sute de suflete dimineața zilei de 25 decembrie va trece neobservată … Haideți cu toții să fim mai buni, să ajutăm, SĂ FIM MOȘ CRĂCIUN !

Ei, piticii mei de suflet, copiii de la Centrul Prâslea și Harap Alb nu știu a cere, nu știu a spera, a visa, dar știu a se bucura și a fi recunoscători ca nimeni alții …
Împreună cu doi buni prieteni, Adrian Mangu și Robert Drilea, vrem să ne bucurăm de bucuria acestor copii și în acest an de sărbători. Vrem să-i arătăm Moșului drumul spre căsuța care adăpostește atâtea suflete așezate de soartă într-o lume mult prea rea … Din experiența acțiunilor trecute pe care le-am desfășurat la Centrul Prâslea și Harap Alb (Fericirea copiilor de la Centrul Prâslea și Harap Alb, fericirea noastră , Astăzi am cules zeci de zâmbete de la Centrul Prâslea și Harap Alb )  am învățat că indiferent de contribuția fiecărui om, putem să naștem bucurie pe chipurile unor copii, putem aduce sărbătoarea în căsuța lor.

Așadar,  hăinuțe, jucării, diverse produse de igienă personală, cărți de colorat, bănuți pentru a putea achiziționa dulciuri, fructe și alte produse, toate pot fi de folos. Dacă vrei să ne întinzi o mînă de ajutor pentru a umple sacul Moșului, nu ezita să ne anunți !

Moș Crăciun va sosi la Centrul Prâslea și Harap Alb în data de 23 decembrie 2012, ora 13,00. Mai e puțin … Hai și tu !

 

Detalii aici    și  aici.

Advertisements

One thought on “Arată-i lui Moș Crăciun drumul spre copiii de la Centrul Prâslea și Harap Alb !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s