Sunt vALLuntar în Vrancea

afis-campanie-vALLuntar-2013-low-res2-226x300

S-a încheiat o săptămână extenunată, dar pe cât de obositoare, pe atât de plină de idei, de oameni faini, de energie și optimism.
Printre altele, un lucru foarte important sufletului meu e acela că zilele acestea am intrat în posesia a două cărți pe care aștept cu nerăbdare să le parcurg. Este vorba despre cărțile solicitate în cadrul Campaniei vALLuntar a Editurii All : “Fiul” – Michel Rostain și “Cadoul”- Cecelia Aheru. Sunt tare bucuroasă că am fost acceptată pentru a fi vALLuntar în Vrancea, alături de Tudor, Vali și Mădălin.
În perioada 4-17 februarie 2013 Grupul Editorial ALL a pus gratuit la dispoziţia fiecărui blogger câte două cărţi la alegere de pe http://www.all.ro. El trebuie să le citească şi să îşi scrie părerea despre cărţi pe blogul personal.
Dacă o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri, şi la 20 de comentarii, o echipă a Grupului Editorial ALL va planta încă un copac într-un loc ales de ROMSILVA.
Detalii despre campanie: aici

După cum v-ați dat seama, vom avea nevoie de sprijinul vostru, de gândurile și părerile voastre pentru ca această campanie să își atingă scopul și în Vrancea.
În curând voi posta recenziile celor două cărți și să invit să vă așterneți gândurile atât pe blogul meu, cât și pe cele ale colegilor.
Doar împreună putem avea rezultate mai bune !

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s