126 de cărți colectate pentru World Vision Romania. Continuăm !

Trăiesc o perioadă atât de agitată încât abia mai am timp pentru blogging, dar asta nu înseamnă că fizic nu mă implic în toate cele 🙂

Așadar, vin cu vești acum despre proiectul “Cu o carte, schimbă o viață”, implementat de către World Vision Romania și în care m-am implicat de curând.
Copy of DSC_0207

Am reușit până în prezent să selectez din biblioteca mea nu mai puțin de 126 de cărți care vor ajunge la copii din comunele vizate prin proiect. Este vorba de cărțile copilăriei noastre, de romane care ne-au ținut cu sufletul la gură, dar și alte cărți care ar putea ocupa un loc de cinste în bibliotecile comunale. Vă enumerez aici câteva dintre cărțile în posesia cărora vreau să intre World Vision Romania chiar săptămâna viitoare: “Noaptea de Sânziene”- Mircea Eliade, “Nada florilor”- Mihail Sadoveanu, “Adela”- G. Ibrăileanu, “Nicoară Potcoavă”- Mihail Sadoveanu, “Ocolul pământului în 80 de zile”- Jules Verne, “Doine și lăcrămioare” – Vasile Alecsandri, “Năluca” – Cezar Petrescu, “Nepoata lui Moș Mitruț”- Ion Agârbiceanu, “Șoimii” – Mihail Sadoveanu, “Romanele vieții” – Ioan Slavici, “Enigma Otiliei” – George Călinescu, “Neamul Șoimăreștilor”- Mihail Sadoveanu, “Teatru” – I.L. Caragiale, “Poezii” – Mihai Eminescu etc 🙂

Proiectul implementat de World Vision Romania vine tocmai în sprijinul acestor copii, dorindu-și să aducă zâmbetul pe chipurile lor.

Astfel, dacă dispui de cărți pe care le consideri utile copiilor din clasele I-VIII și de care crezi că te poți despărți pentru a spori șansele la educație pentru acești copii, nu ezita să ne dai un semn. Eu sper și cred în implicarea cât mai multor oameni în acest proiect, dat fiind faptul că este încurajată lectura în rândul copiilor, sper și cred că celor mici le poate fi conturată o cale mult mai frumoasă decât cea pe care tinde să le-o ofere societatea actuală.

Pentru informații suplimentare și donații: http://www.worldvision.ro/cartipentrucopii.php, http://www.facebook.com/WorldVisionRomania?ref=ts&fref=ts
Pentru donații din VRANCEA sau județele vecine: îmi puteți lăsa mesaj aici sau la adresa de e-mail stanicabostanaru@yahoo.fr.
Această postare se va bucura de update permanent, astfel încât să fiți informați în timp real asupra donațiilor de cărți din VRANCEA.

Haideți să întindem o carte celor care au nevoie de ele ea ! Haideți să sprijinim comunitățile care au nevoie de noi ! Haideți să contribuim la creșterea calității educației generațiilor viitoare !

Advertisements

2 thoughts on “126 de cărți colectate pentru World Vision Romania. Continuăm !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s