“În Vrancea, pentru Vrancea” – acțiune de ecologizare și plantare în comuna Golești

premium porc afish eco

Locuitorii din Golești sunt așteptați să ia parte în data de 22 aprilie 2013 la o amplă acțiune de ecologizare, urmată de plantare de copaci chiar pe raza comunei lor. Evenimentul poartă “emblema” grupului de firme Premium Porc și va fi organizată în parteneriat cu Primăria și Școala Generală Golești.

S-a ales data de 22 aprilie 2013 datorită semnificației sale- Ziua Pământului.

“Sub sloganul “În Vrancea, pentru Vrancea”, acţiunea va reprezenta şi un gest simbolic, prin care Premium Porc Group intenţionează “să planteze” în cadrul comunităţilor locale valorile companiei: încredere, implicare, spirit de echipă, orientare spre soluţii, dezvoltare. Acest gest simbolic nu poate fi făcut decât în prezenţa reprezentanţilor autoritatilor locale din comuna Golești dar şi a reprezentanților serviciilor publice deconcentrate cu responsabilități în domeniu, respectiv Agenţia pentru Protecţia Mediului, Garda de Mediu şi Apele Române”, spun reprezentanții Premium Porc Grup.

La acțiune vor participa și elevii din comuna Golești.
Premium Porc Group face parte din holding-ul danez DCH International şi are ca obiect principal de activitate administrarea fermelor de porci şi investiţia în agricultură. În cadrul Premium Porc Group lucrează 240 angajaţi, din care 175 sunt din mediul rural, în special din comunele Goleşti şi Slobozia Ciorăşti.

Pe această cale, Premium Porc Group îi invită la ora 13.00, la Plaja Goleşti, pe toţi cetăţenii care doresc ca de Ziua Pământului să planteze un copac.

Advertisements

One thought on ““În Vrancea, pentru Vrancea” – acțiune de ecologizare și plantare în comuna Golești

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s