Scriem încă o pagină din povestea voluntarului activ la Bibliotecă

Vă spuneam zilele trecute (aici) că m-am înscris recent în programul de voluntariat lansat la Secția pentru Copii și Tineret a Bibliotecii Județene “Duiliu Zamfirescu” Focșani.

Ei bine, a venit și momentul instruirii noastre, a celor care ne vom ocupa, alături de bibliotecare, de cluburile dedicate copiilor și adolescenților. Astăzi a avut loc prima sesiune de training sub bagheta magică a Margaretei Tătăruș, coordonatorul Secției pentru Copii și Tineret. În deschidere, directorul Bibliotecii Județene, dr. Teodora Fîntînaru a înmânat fiecărui voluntar o scrisoare de mulțumire, însoțită de cele mai faine gânduri și urări.
Alături de toți acești oameni faini, frumoși la chip și suflet, am petrecut 3 ore, timp în care am încercat să aflăm cât mai multe informații unii despre ceilalți, valorile în care credem, temeri, să închegăm o echipă. Am vizitat fiecare încăpere a bibliotecii, toate urmând a fi “analizate” în profunzime în viitorul apropiat. Ne-am jucat preț de câteva minute în grădina bibliotecii (un soi de tica-taca moldovenesc, pentru cunoscătorii metodelor de educație non-formală 🙂 ). În aceeași formulă, am pornit “la pas” pe acest traseu al voluntariatului în lumea fără limite a cărților 🙂

Începând de astăzi copiii și adolescenții vrânceni se pot înscrie la atelierele creative de lectură și cursurile interactive organizate la Secția pentru Copii și Tineret a Bibliotecii Județene !

De astăzi încep înscrierile la cele 5 cluburi și ateliere gratuite, dedicate copiilor și adolescenților vrânceni.

Ce ne dorim?
Ateliere creative, lectură și cursuri interactive pentru copii și adolescenți, bucuria de a învăța și a descoperi dar și distracție cât cuprinde, muzică și surprize vă așteaptă toate, la Secția pentru Copii și Tineret a Bibliotecii Județene ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea, începând cu data de 3 iunie 2013, în fiecare după-amiază din zi a săptămânii.

Detalii aici:
http://bibliotecacopiifocsani.wordpress.com/2013/05/07/ateliere-creative-lectura-si-cursuri-interactive-pentru-copii-si-adolescenti-la-biblioteca/

https://stanicabostanaru.wordpress.com/2013/04/10/povestea-voluntarului-activ-la-biblioteca-incepe/

P1150356

P1150357

P1150365

P1150366

P1150368

P1150369

P1150371

P1150374

P1150376

P1150377

P1150378

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s