Atu Pub Timișoara te așteaptă să îmbraci straie de Moș Crăciun pentru copiii nevoiași

 

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi. Cu toții ne pregătim cele mai frumoase haine, ne alegem destinațiile de vacanță potrivite, visăm deja la cele mai alese gusturi ale preparatelor tradiționale și la parfumul de sărbătoare ce va cuprinde întreaga planetă. Gândim până și fiecare detaliu al brăduțului sub care fiecare dintre noi își va găsi cadoul mult așteptat de la Moșul…

Am spus de hăinuțe, de mâncare aleasă, dar, dragilor, haideți să ne îmbrăcăm și sufletele, să ni le accesorizăm așa cum le șade mai bine, cu gânduri și fapte bune, cu lumină, credință, prietenie și omenie. Haideți să luminăm și sărbătorile celor din jurul nostru cărora nu le-a rămas decât visul, ale celor care abia își permit luxul de a trăi de pe o zi pe alta și departe de ei șansa de a avea un Crăciun de poveste. Dar noi, noi avem puterea și praful magic care ar putea aduce un strop din spiritul sărbătorilor și sub acoperișul lor. HAIDEȚI SĂ FIM MOȘ CRĂCIUN !

ATU PUB TIMIȘOARA vă așteaptă până în data de 22 decembrie 2013, la sediul din strada Aurelianus, nr. 4, Timișoara cu un mic cadou care va aduce zâmbetul pe chipul unui copil care încă mai visează și crede în Moș Crăciun chiar dacă acesta a fost mai sărac sau a uitat să îl viziteze în anii trecuți. Oricât de mic și nesemnificativ crezi tu că ar fi darul tău, pentru un suflet de copil este de neprețuit. Gustă și tu din plăcerea de a dărui, din magia cu care este înzestrat costumul lui Moș Crăciun. Campania este desfășurată sub numele “Și tu poți fi Moș Crăciun”, iar pentru ca aceasta să se materialezeze și-au dat mâna: Ștefan Bostănaru, Roxana Enache, AtuPub Timișoara, Best Party Management Timișoara, Afterhour.ro.

Pentru detalii:
http://afterhour.ro/afterhour_sep/index.php/events/create-events/eventdetail/979/14/si-tu-poti-fi-mos-craciun

https://www.facebook.com/events/589343744465751/

– telefon: 0763933833, 0728740140

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s