Un pas spre liniște …

Image

Mi-am început anul într-o notă spirituală tare pozitivă, cu gânduri mari, cu dorințe de toate soiurile pentru mine, dar mai ales pentru ceilalți. Toate acestea pentru că am conștientizat ce pot, cât pot și acum știu că da, pentru mine doar “cerul este limita”.
Ca un feedback pentru anul trecut, am învățat că doar de mine depinde propria-mi stare, propria-mi evoluție, propria-mi viață, dar trebuie și sunt obligată să îmi creez un anumit mediu…

Pentru anul acesta mi-am propus să îndepărtez toți factorii care mă influențează în mod negativ, care îmi tulbură liniștea.

Dacă anul trecut singura mea grijă era dată de modul în care aș fi putut scăpa de substanțele de care eram dependentă (cofeină și derivați :)))) ), 2014 are drept scop îndepărtarea factorilor care fac rău sufletului meu., stării mele de spirit. Este vorba despre persoane pline de negativism, “oameni-ciupercă”. N-am nevoie de astfel de oameni. Am nevoie doar de oameni cu credințe și principii sănătoase, oameni care nu mă caută doar atunci când au nevoie, ci își amintesc de mine și printr-un simplu “ce faci?”.

E atât de simplu să fii fericit alături de oamenii potriviți !

Advertisements

3 thoughts on “Un pas spre liniște …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s