1 an de când port pălăria de trainer :). Un an de inspirație :)

Astăzi se împlinește 1 an de când am pășit pentru prima dată într-o sală plină de oameni, cu sufletu-mi vibrând de dorința de a le împărtăși din cunoștințele mele, dar, în același timp, dorința de a-i face să conștientizeze câte comori se află în ei înșiși…

Exact în această zi, toamna trecută, am trăit cele mai faine emoții, cele ale necunoscutului, neștiutului, ale noului, ale pasiunii, împletite atât de fain cu multă curiozitate, dorință de învățare, de schimbare, de bine :).

Da, la început au fost emoții ale necunoscutului, ale dorinței, acum emoții ale misiunii personale, ale conștientizării lucrului făcut bine. Ați citit bine: misiune personală. Da, acesta este cu adevărat unul dintre cele mai faine câștiguri pe care perseverența, curajul și exercițiul ți-l pot aduce: câștigul de a-ți descoperi misiunea personală și de a te reconstrui pe tine însuți în jurul ei. Misiunea personală este un cadou pe care Dumnezeu îl trimite fiecăruia. Important e să-l descoperi și să te bucuri de el cu toată ființa ta. Asta mi s-a întâmplat mie în ultimul an. Cu mult curaj am pornit pe un drum care nu mi-a adus decât bucurii, atât de multe zâmbete, de oameni minunați, de informații, de descoperiri despre mine însămi și despre alții, de oportunități de dezvoltare personală pentru mine și pentru alții.

Îmi amintesc și acum cu zâmbetul pe chip primii 22 de oameni cărora le-am vorbit despre comunicare… îmi amintesc și acum cu sufletu-mi râzând primele momente de “aha” în sânul acestor oameni… îmi amintesc și acum cu întreaga ființă primele îmbrățișări din priviri, primele formulare de evaluare în ale căror rânduri nu citeam, ci respiram curaj, încredere…

De atunci zeci sau poate chiar sute… de copii, tineri, adulți au răspuns afirmativ întâlnirilor mele, organizate sub emblema educației non-formale, întâlniri în care am vorbit și am exersat comunicarea, managementul echipei, al conflictului, al timpului. Ne-am împrietenit cu voluntariatul, cu arta handmade, dar nu numai.

Și acum, la ceas aniversar, sunt recunoscătoare tuturor celor care au crezut în mine, celor care mi-au deschis aripile (Aura Matei fiind una dintre persoanele care m-au încurajat în acest sens), celor care mi-au creat contexte și oportunități: Direcția Județeană de Tineret și Sport- doamna  Lia Cazacu, Asociația “Sfântul Stelian, ocrotitorul copiilor”- părintele Bran, domnul viceprimar al comunei Golești- Vasile Bostănaru.

Și e doar începutul… 🙂

Foto: aici

934742_469953173108229_4334559337071825116_n

Advertisements

3 thoughts on “1 an de când port pălăria de trainer :). Un an de inspirație :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s