Cursuri GRATUITE la BIBLIOTECĂ în programul de voluntariat BIBLIOPOVESTAȘII

Nişte oameni… dar nişte oameni atâââât de frumoşi care fac lucruri atât de mari şi faine!

BiblioPovestașii

După cum bine se știe deja, Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea este o instituţie de cultură care asigură oricărui membru al comunităţii, servicii de informare, formare şi culturale de calitate, în condiţii adecvate, utilizând inovaţia, creativitatea şi colaborarea culturală pentru dezvoltarea cunoaşterii, susţinerea educaţiei permanente, a incluziunii sociale şi a diversităţii culturale.

Programul de voluntariatBIBLIOPOVESTAȘII dezvoltat de biblioteca noastră până în iunie 2015 va contribui la creșterea gradului de implicare a  membrilor comunității vrâncene în promovarea lecturii, a diversificării serviciilor de bibliotecă și a învățării pe tot parcursul vieții. Vom contribui împreună la punerea în valoare a dezvoltării personale, profesionale, interculturale și lingvistice a persoanelor care desfășoară activități de voluntariat în bibliotecă pentru comunitate și a beneficiarilor acestor servicii.

Iar pentru că BIBLIOTECA  este și un spațiu dedicat oportunităților de învățare și dezvoltare continuă, un punct de informare cu privire la voluntariat și beneficiile acestuia, dar și un loc…

View original post 1,471 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s