Luptă pentru visurile tale!

th

Luptă pentru visurile tale, iar visurile tale vor lupta pentru tine! Cât de frumos spus și chiar așa și este!

Luptă pentru propriile visuri până la epuizare, luptă pentru materializarea fiecărui gând care îți va aduce împlinire!

Luptă cu întreaga ființă, cu fiecare gând, cu fiecare suflare, luptă pentru tine!

De ce ne îngrădim cu tot felul de gânduri? “Nu sunt suficient de bun! Nu pot să fac asta! Nu am tot ce îmi trebuie pentru a-mi îndeplini visul! Nu voi reuși niciodată să am ce îmi doresc! Nu sunt capabil!”. Nu-mi spune că nu ai gândit cel puțin o dată așa… dar meriți tu astfel de gânduri? Meriță viața ta astfel de gânduri? Ce-ar fi ca de astăzi să îți acorzi credit?! Să crezi în tine, în aptitudinile tale, în abilitățile tale, să crezi cu tărie că ești în stare să îți îndeplinești visul… Ce-ar fi?! Îți propun un exercițiu: cel puțin o săptămână “doboară” fiecare gând negativ despre tine, indiferent dacă vine din tine sau de la o altă persoană, “doboară-l” cu un gând pozitiv :). Cum ce legătură au imaginea și stima de sine cu visul tău??? Păi e simplu… cu ce bagaj pleci la drum, în această călătorie a îndeplinirii propriilor vise? Cu un bagaj care nu conține stima de sine, respectul, prețuirea și dragostea față de tine însuți? Alege să iei cu tine încrederea, iubirea și tot potențialul pe care îl porți în tine și care abia așteaptă să fie pus la treabă :).

Alege să ignori vocile care nu au încredere în tine, care îți vânează fiecare gând optimist și-l închid într-o colivie… Alege pentru tine, nu pentru acești oameni care te-ar dori personaj lucrător în visul lor!

Alege să pleci, să ieși, să fugi din contexte în care nu te mai simțit confortabil și în care simți că visul tău nu este încurajat, tu însuți nu îți vezi evoluția!

Alege pentru tine! Alege pentru visul tău 🙂

sursă foto: aici

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s