Margareta Tătăruș, omul al cărui suflet scrie povești cu glas

 

10006450_877399985626925_1156892580659593829_n

 

Numele oficial- Margareta Tătăruș, dar toată lumea o știe de Margo sau tipa cu părul de foc de la bibliotecă, omulețul de spune povești așa cum nimeni altcineva nu o face.

Da, draga noastră, a tuturor, Margo, rândurile acestea sunt despre tine, sunt despre ce însemni tu pentru mine și cred că, pentru noi toți, cei pe care ne-ai luat sub aripile sufletului tău de mult timp…

Știai că…? Numele Margareta provine din grecescul “margarites” cu sensul de “perla” (de aici si cuvantul romanesc “margaritar”). Este considerata si simbolul dragostei si iubirii vesnice.

Taaah-daaam!!! Exact asta ești tu, dragă Margo! Ești iubire, ești prietenie dincolo de cuvinte, ești un soi de… nu știu cum să zic, omuleț cu o energie inepuizabilă de bine, ești inspirație, ești bunătate pură.

Ai apărut în viața mea când nici nu știai că eu exist. Îți urmăream pe tăcute fiecare activitate, fiecare strop de bine cu care împroșcai mica lume în care amândouă trăiam. Speram cu sufletul la gură că într-o zi se va întâmpla…

Și s-a întâmplat! M-ai primit în viața ta cu atâta deschidere, prietenie și seninătate cum nu îmi amintesc să o fi făcut altcineva, iar ce s-a întâmplat la începuturile noastre a continuat atât de frumos și ca un legământ al prieteniei.

Luni bune, alături de tine fizic sau doar cu gândul, mi-ai fost sursă de inspirație, model. M-ai învățat despre bunătate, despre gândire pozitivă, despre a dărui oamenilor energie faină, despre perseverență și schimbare… schimbare în bine.

Ești un om atât de minunat și oferi oamenilor atât de multe prin simpla ta prezență! Nu știu de unde atâta bucurie a vieții, a existenței în viețile altora și de a avea pe alții în viața ta, dar știu că tu ne prețuiești pe fiecare în parte, ne faci să simțim asta și atunci când noi uităm că facem parte dintr-o familie mare atât de minunată…

“vroiam să te sun și să îți spun că te iubesc”… ai tu un simț special și știi exact când oamenii au nevoie de un asemenea gând? Nu, tu ești mereu acolo, cu gândul la fiecare dintre noi. Tu ne porți pe toți în inimioara ta, așa cum suntem noi, cu bune, cu rele, exact așa cum suntem noi…

1384021_877403295626594_7011079595240819616_n

Cred că știi tu mai bine când să apari în viețile oamenilor, dar ce nu știi e că rămâi în sufletele lor pentru totdeauna… chiar și atunci când suntem la distanță, când suntem prea prinși în ale vieții diverse… Tu nu uiți, tu nu rupi legământul tăcut al prieteniei!

Îți sunt tare recunoscătoare pentru că ai ales să faci parte din viața mea, ghemotoc de energie bună!

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Margareta Tătăruș, omul al cărui suflet scrie povești cu glas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s