Munca la calculator imbatraneste femeile….Oare ?

Cica…. femeile care stau foarte mult in fata calculatorului si au activitate, nu gluma… imbatranesc mai repede. Pai daca eu, din 24 de ore, fara sa exagerez, peste 10 ore le petrec in fata calculatorului … asta inseamna ca deja sunt expirata rau… Sunt zile in care depasesc lejer 15- 16 ore, cu toate ca de la o vreme am momente in care vad in ceata si nu ma mai pot concentra la nimic. Asta cu siguranta este un semn al imbatranirii. Cu siguranta pentru riduri este vinovat tot calculatorul si nu conditiile de trai actuale. Cu siguranta firele albe de par au aceeasi sursa. Cu siguranta tensiunea scade/ creste in raport cu fluxul de cititori ai blogului sau direct proportional cu numarul de conversatii purtate online. “Potrivit unui studiu realizat recent in 120 de tari, cine foloseste internetul si retelele sociale este mai fericit, mai ales femeile, chiar si cele cu venituri modeste, care traiesc in tari in curs de dezvoltare”. N-ar fi o idee rea sa ne dea tata Base internet gratis sa fim si noi fericit , neamule…sa uitam cum ne taie tot mai mult craca de sub picioare.

P.S. n-am inteles ceva din tot studiul asta . Daca femeile imbatranesc, barbatilor ce li se intampla ? 😀

Advertisements

7 thoughts on “Munca la calculator imbatraneste femeile….Oare ?

 1. Interesant… Ar trebui sa-mi schimb locul de munca si asta rapid. La munca – doar in fata calculatorului; acasa – tot la calculator, dar nu pe net sau doar uneori. Si asta de dimineata de la 9 pana dupa miezul noptii. Sunt o relicva… :)))Chiar buna intrebarea ta. Ce li se intampla barbatilor?…

  Like

 2. @ Andera Y: avantajul nostru este ca indiferent de semnele imbatranirii putem recurge la creme si alte produse fara probleme, ba chiar putem abuza de ele. Pe cand barbatii care adopta aceleasi obiceiuri ca noi, risca sa fie catalogati drept gay ;))

  Like

 3. hai sa luam partea pozitiva a acestui "studiu", cea cu "fericirea" (?!) produsa de cei care folosim si, ne preocupa, "reteaua sociala".desi, nu am o mare incredere in astfel de studii, particularitatile fiecarei tari si-a subiectilor care au aplicat la aceste chestionare, pot diferi destul de mult. circula o vorba, cum ca "…femeile imbatranesc, barbatii se maturizeaza" :Dacuma, io ce sa zic, depinde de fiecare, nu stiu… :))

  Like

 4. poi da,asa cred si io…cand implinesti 18 ani esti, deja, baba! daca mai si stai la calculator devii mumie!cine e atat de prost incat sa scoata asemenea studii ?!:)

  Like

 5. @capca1: sa stii ca vazui leapsa, da' mi-e cam… nu stiu cum sa o incep…in tari nu fusei decat in Franta da' si atunci de pomana electorala ca a luat un europarlamentar mai multi reprezentanti ai presei la Parlament. de vizitat, nu am apucat… sa incep leapsa ?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s